luni, 16 februarie 2015

Doua ingrediente pentru concediul pe plaja: soare si distractie


Odata cu venirea sezonului estival, imbarcarea spre plaja e tot ce ti-a mai ramas pentru a uita de problemele din jungla urbana. Drumul spre mare e foarte simplu, atunci cand esti hotarat. 

Echipeaza-ti masina, ia copiii si zbugheste-o pana nu se aglomereaza traficul. Odata ajuns, recompensa va fi pe masura. Spre deosebire de alte locatii, marea nu iti ofera atat de multe oportunitati ca muntele, spre exemplu.

Marea nu necesita din partea ta efort fizic nici pentru catarari, nici echipamente speciale pentru rafting sau oboseala plimbarilor nesfarsite prin padure. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi la soare. Iar asta cere rabdare si… cam atat.

Cum ne alegem destinatia?

Oamenii, in general, isi planifica din timp concediile si, slava Domnului, sunt multe variante de ales. Iar cele mai comune destinatii pentru petrecerea vacantei sunt marea si muntele. Un aspect important care primeaza in alegerea marii este reprezentat de clima, in conditiile in care o mare parte a populatiei, pur si simplu, nu suporta temperaturile joase si vremea umeda. 

Drept urmare, putem spune ca vremea calduroasa este unul dintre principalele atuuri pe care le ofera o vacanta pe plaja. Soare si distractie sunt cele doua cuvinte care ar putea descrie cel mai bine plaja. Aici, temperatura aerului este mai tot timpul sezonului ridicata.Cu toate acestea, trebuie sa ai totusi o idee asupra destinatiei si ce fel de plaja preferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu