joi, 19 februarie 2015

Bijuterii cu diamante negre, un cadou potrivit de Craciun

Sunteti in mare alergatura pentru a gasi un cadou bun de Craciun pentru prietena sau sau  sotia ta? Deoarece barbatii si femeile sunt foarte diferiti in ceea ce priveste gusturile si preferintele, gasirea unui cadou pentru partenerul tau romantic poate fi o provocare destul de mare. Daca si tu esti intr-o astfel de dificultate, poti alege sa daruiesti iubitei de Craciun o bijuterie cu diamante negre.

O scurta prezentare

Diamantele negre sunt uneori numite si Carbonado, un cuvant portughez care inseamna ars sau carbonizat. Carbonado sunt in mod natural diamante policristaline care pot fi gasite doar in Brazilia si Republica Centrafricana.

Diamantele negre sunt la fel de rezistente si durabile ca si diamantele albe. Acesta este motivul pentru care sunt adesea folosite in industria bijuteriilor. Carbonado este o alegere populara pentru bijuteriile barbatilor, doar in ultimii ani fiind utilizate pentru a face si bijuterii pentru femei.

Carbonados sunt extrem de rare. Acestea sunt de fapt cele mai rare dintre toate diamante. Diamantele negre sunt pline de incluziuni sau zgarieturi umplute cu sulfuri, care dau culoarea inchisa. Aceste zgarieturi si gropi din diamantele negre le fac foarte greu de taiat. Prin urmare, carbonados sunt pietre pretioase foarte scumpe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu