miercuri, 4 februarie 2015

Tipuri de investitii imobiliare

Multi investitori noi sunt deja in mod inerent confortabili cu investitiile imobiliare, chiar daca au nevoie de cateva indicii cu privire la modul in care vor plasa banii. De fapt, daca nu ati detinut un stoc sau obligatiuni niciodata in viata, sunt sanse bune de obtine profit pur si usor din piata imobiliara. La urma urmei, la un moment dat in viata, este posibil ca tu sau cineva apropiat sa inchirieze o casa sau un apartament.

In investitiile imobiliare nu exista misterul de pe Wall Street, ci trebuie luati in considerare doar doua parti: un proprietar care detine o cladire si un chirias care vrea sa inchirieze o cladire. Pentru dreptul de a utiliza proprietatea, chiriasul este dispus sa plateasca in numerar proprietarului. Atat timp cat facturile la apa, curent, intretinere si chiria sunt platite la timp, ambele persoane sunt fericite.

Ca investitor aflat la inceput de drum, este firesc sa iei in considerare afacerea ca pe oricare dintre primele alegeri. Posibilitatile sunt mult mai abundente decat a cumpara pur si simplu o casa, a-i moderniza dulapurile de bucatarie si a gasi un chirias.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu