luni, 19 ianuarie 2015

Paris, visul indragostitilor de Craciun



Capitala franceza este o destinatie de vis pentru cei mai multi dintre oameni si daca aveti ocazia sa sarbatoriti Craciunul in Paris in acest an puteti spune ca sunteti cu adevarat niste persoane norocoase. 



Parisul este dintotdeauna printre primele destinatii de calatorie, iar capitala Frantei va incanta indiferent de sezon, desi pare cu atat mai ademenitoare in timpul iernii. Odata ce pasiti in acest oras, va veti indragosti de atmosfera de fericire, festivitate si magia din aer. Cu toate acestea, daca esti pentru prima data in vacanta la Paris, s-ar putea sa-ti fie greu sa vezi ce poti face in oras. Iar daca Parisul se pregateste de sarbatoare, nu rata sfaturile de mai jos:

Cauta pietele de Craciun - In mod evident, acestea nu pot concura cu cele din Austria, Belgia sau Germania, dar sunt inca foarte populare si merita vizitate. Pietele de Craciun atrag mii de vizitatori si turisti in fiecare an si sunt atat de raspandite si populare in Paris ca veti putea gasi cu usurinta cateva chiar in apropierea zonei turistice sau a locatiei unde esti cazat. 

Printre cele mai populare se afla Montmartre si Gare Saint-Lazare, insa pun pariu ca vei primi o multime de emotii mari si amintiri placute in timp ce vizitezi Place de la Republique sau Place des Abbesses.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu