miercuri, 28 ianuarie 2015

Casa dorita

Un constructor bun va sti sa discute de la inceput toate detaliile legate de ridicarea casei dorite si sa va dea toate alegerile ce trebuie facute etapa cu etapa.

Daca nu e asa de bine sa veniti cu schimbari pe parcurs sau cu improvizatii, este insa benefic pentru dumneavoastra sa supravegheati din cand in cand lucrarile si sa le verificati daca au fost facute asa cum s-a spus la inceput.


Aveti grija sa verificati acele lucruri care tin de detalii pentru ca unul dintre acestea daca este facut prost poate strica o zona intreaga din casa.

Exista insa si posibilitatea de a va alege contructorul mergand pe cunostinte sau pe firme deja cunoscute, cu traditie sau experienta mai mare. Este drept, firmele de constructii de la noi nu au experienta decat de 14 ani.

Insa oamenii care lucreaza in ele s-ar putea sa-si cunoasca meseria mai bine de 30-40 de ani, o meserie practicata si in anii comunismului. Asta e un lucru bun pentru ca un astfel de constructor stie si ceva in plus. Asa ca, casa, dulce casa, pare sa nu mai fie un deziderat asa de indepartat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu